Danmarks Patient Award 2018

SundhedsParlamentet uddeler hvert år på Folkemødet to priser til patientforeninger – nemlig ’Bedste initiativ’ og ’Ildsjælprisen’. Sidste år vandt Rita O. Christensen fra Patientforeningen Lyle prisen for årets ildsjæl. Prisen for ‘Bedste initiativ’ gik til Diabetesforeningen for roadshowet “Unge med diabetes”

Patient award_diabetesforeningen

Prisen ’Bedste initiativ’ gives til den patientforening, der gennem et særligt initiativ har fået skabt større kendskab til en sag, har fået flyttet holdninger eller har opnået et resultat til gavn for patientgruppen. Det kan være et projekt, hvor der er tænkt ud af boksen og været særligt innovative eller et projekt, hvor foreningen har opnået et stærkt resultat, som har styrket patientforeningens arbejde. Både store kampagner og små nålestiksaktiviteter er velkomne. Alt er tilladt.

’Ildsjælprisen’ uddeles til en person fra en patientforening, som er en sand ildsjæl. Personen udviser særlig gejst og højt engagement i sit arbejde for at gøre en forskel for patienterne.

Indstil et initiativ eller en ildsjæl

Udfyld formularen, så indstiller du til Danmarks Patient Award. I er velkommen til at indstille så mange projekter, I ønsker. I feltet ‘Jeg indstiller’ kan du skrive, om du indstiller et initiativ eller en ildsjæl.

Frist for indstillinger er 16. april 2018.

Efterfølgende vil et dommerpanel nominere tre fra hver kategori, og så igangsætter vi en afstemning her på Sundhedsparlamentet.dk for at finde frem til vinderen.

Vi glæder os til at uddele priserne på Folkemødet 2018.