SundhedsParlamentet er Folkemødets sundhedspolitiske platform

I det store telt i haven ved Havnegade 43 i Allinge er sundheden øverst på dagsordenen hvert år i løbet af Folkemødets fire dage. Her udfordres politikere og beslutningstagere i spændende debatter om sundhed, hvor folket også bliver hørt og giver deres mening til kende. Kontakt os, hvis du kunne tænke dig at være med til at sætte dagsordenen i SundhedsParlamentet 2020. Bag SundhedsParlamentet står kommunikationsbureauet Effector.

Effector

Effector står bag Folkemødets sundhedspolitiske platform, Sundhedsparlamentet. Vi er et kommunikationsbureau i København, som udelukkende rådgiver inden for sundhedsområdet. Vi har siden 1999 bistået medicinalvirksomheder, patientforeninger og andre aktører i det sundhedspolitiske landskab, der ønsker at sætte dagsordenen på sundhedsområdet.

Beskrivelse

Beth Lilja, vicedirektør, Roskilde og Køge Sygehuse, Sophie Hæstorp Andersen (S), regionsrådsformand, Region Hovedstaden og Nicolai Döllner, chefredaktør, Dagens Medicin til arrangementet: ”Magtlisten – De bestemmer over sundhedssektoren”. (Foto: www.gudmann.com)